Gratis levering på hele webstedet
Gratis levering på hele webstedet
Min kurv

image
SKU :

Ved at validere dine køb, vil du blive debiteret med beløbet for din ordre

I reservation


Total pris) 0,00 kr

Angiv bestilling Fortsætte med at handle

Udvendig rullegardin

Altan eller terrasse? Find det fortelt, der giver dig mulighed for at nyde dit uderum året rundt. Markisen er den enkleste solafskærmningsløsning at installere, med … Læs mere

Altan eller terrasse? Find det fortelt, der giver dig mulighed for at nyde dit uderum året rundt. Markisen er den enkleste solafskærmningsløsning at installere, med idiotsikker holdbarhed. Vi tilbyder en bred vifte af persienner designet til at forbedre dit udendørs rum og samtidig give stil, funktionalitet og beskyttelse. Oplev vores varierede katalog af udvendige persienner tilpasset alle behov. Uanset om du leder efter maksimal solbeskyttelse, vejrbestandighed eller en sofistikeret æstetik, har vi den perfekte løsning til dig. Vores optrækkelige persienner, der tilbyder alsidighed og praktisk anvendelighed, tilpasser sig perfekt til forskellige rumkonfigurationer. De giver dig mulighed for at skabe et skyggefuldt hjørne efter behov og trækkes nemt tilbage for at udnytte solen fuldt ud. Vores manuelle markiser, leddelte og foldbare uden jordforbindelse, vil fremhæve facaden på dit hus eller din lejlighed. Find dit billige udvendige rullegardin online. Cazeboo tilbyder dig forskellige størrelser af stoffer og farver uanset om du skal bruge et fortelt til en terrasse eller en altan. Skab et lille hjørne i skyggen eller ude af syne med vores udvendige persienner, der er nemme at installere. Cazeboo produkter til alle formål kan bruges som vinduesmarkiser såvel som terrasseoverdækningsløsninger. Leveret i sætform finder du alt, hvad du behøver (tilbehør inkluderet) for at samle og installere dit produkt på et øjeblik takket være vores detaljerede monteringsvejledning. Cazeboo gør det til en ære at tilbyde dig uovertrufne forteltpriser med garanteret kvalitet.

FiltreAlle produkter i kategorien

1789 kr

 • Manuel fortelt i et stykke
 • Højkvalitets gråt lærred 320g/m²
 • UV50+ solbeskyttelse
 • Let at åbne og lukke
Levering mellem 27/06 og 02/07
1789 kr

 • Manuel fortelt i ét stykke
 • Højkvalitets beige lærred 320g/m²
 • UV50+ solbeskyttelse
 • Let at åbne og lukke
Levering mellem 27/06 og 02/07
2279 kr

 • Manuel fortelt i ét stykke
 • Højkvalitets gråt lærred 320g/m²
 • UV50+ solbeskyttelse
 • Let at åbne og lukke
Levering mellem 27/06 og 02/07
2279 kr

 • Manuel fortelt i et stykke
 • Højkvalitets beige lærred 320g/m²
 • UV50+ solbeskyttelse
 • Let at åbne og lukke
Levering mellem 27/06 og 02/07

Vores råd

Markisen giver dig mulighed for at beskytte dit ydre uden større murværk. Men du spekulerer sikkert på, hvordan du vælger den rigtige, så vi hjælper … Læs mere

Markisen giver dig mulighed for at beskytte dit ydre uden større murværk.
Men du spekulerer sikkert på, hvordan du vælger den rigtige, så vi hjælper dig!
Når du vælger dit udvendige fortelt, skal der tages højde for flere punkter, det første væsentlige kriterium at vurdere er lærredets materiale.
Cazeboo tilbyder dig modeller af udvendige polyestergardiner, der er modstandsdygtige over for solens stråler over tid. Det er et trendy materiale, som tilbyder et bredt udvalg af farver, og som frem for alt er let at vedligeholde.

For at den daglige brug skal være behagelig, er det vigtigt, at persiennen er nem at håndtere.
Vores udvendige persienner drager fordel af manuelle åbningssystemer af høj kvalitet, der gør det muligt at rulle lærredet ud på ingen tid og med den minimale indsats, der kræves.

For at sikre dit fortelts levetid, anbefales det at støve det jævnligt, når stoffet er helt tørt. Denne praksis forhindrer mulig knirken af de leddelte arme, ofte forårsaget af ophobning af snavs. Derudover er årlig smøring af mekanismens akser afgørende for dens korrekte funktion.

Hvad angår rengøring, er vask med sæbevand en gang om året mere end tilstrækkeligt. Det anbefales kraftigt ikke at bruge vaskemidler, undtagen dem, der er specielt designet til udvendige lærreder. Hvis lærredet modstår fugt godt, er det at foretrække ikke at samle lærredet igen, når det er fugtigt, for at undgå dannelse af skimmelsvamp.

Levering
4/7 dage

Sikker
betalinger

Gratis fragt

Kontaktløs
levering

Sikker betaling

Visa
Mastercard
PayPal
ApplePay
GooglePay

Velkommen til Cazeboo!

Med speciale i online salg af moderne udvendige indretninger, især terrasse- og havebeklædninger, gør Cazeboo det til en ære at tilbyde dig et komplet tilbud for at tilføre værdi til dit eksteriør iflg. de seneste markedstendenser, til ultra-konkurrencedygtige priser!

Kvalitet til den rigtige pris! Dette er Cazeboos motto!

Alle vores produkter er gennemtænkt og designet i sætform.
Nem og hurtig at installere, samle dine Cazeboo-pergolaer, lysthuse og carporte selv vil være en barneleg.

Alle vores modeller er designet til at kombinere både sikkerhed og æstetik.

Cazeboo tilbyder dig valget, der opfylder alle dine ønsker og krav: canvas pergola, bioklimatisk, havelåge, carport, kiosk, ...
Hos Cazeboo bliver alt gjort for at tilfredsstille dig!
Opdag også alt vores tilbehør til et eksteriør, der ligner dig: lærred og reservedele til tag vil blive tilbudt for at perfektionere dit projekt .

For at lette dit valg har du alle de tekniske oplysninger, en detaljeret produktbeskrivelse samt visuelle oplysninger på alle vores produktblade.

Betalinger er sikre og levering er gratis, så profit tag den og få en god shopping!

contact_button
contact_button
Hej
og velkommen til Cazeboo.dk
Har du spørgsmål? Vi kan hjælpe dig. Fortæl os, hvordan du gerne vil kontaktes.

Efterlad os en besked!
Hvis du ikke er tilgængelig på telefon, sender vi dig en e-mail for at finde et slot der passer til dig.
 
 
Din anmodning er blevet taget i betragtning

Vores team vil vende tilbage til dig inden for 48 timer via telefon, eller i modsat fald via e-mail.

For information, vil du blive kontaktet af et skjult nummer.
Fejl opdaget!